Jak poznat kvalitní potraviny
Základní informace
Kategorie:
Místa konání:
Jazyk:
Organizátor:
Detail kurzu na stránce organizatora:
Termín a místo
- 4. 5.Kotkova 4
703 00 Ostrava-Vítkovice790 Kč / účastníkMám zájem - 20. 11.Online
1 090 Kč / účastníkMám zájem
Ceny kurzů jsou uvedeny včetně DPH
Celkem 2 termínyPoptat jiný termín
Popis kurzu
Zlé jazyky tvrdí, že dnešní potraviny nejsou kvalitní, že nás potravinářský průmysl podvádí a prodává nám podřadné potraviny. Opak je pravdou. Dnes se píše mnohem více údajů na obaly, což nás může vést k přesvědčení, že v minulosti byly potraviny lepší. Je důležité porozumět etiketám a umět se správně rozhodnout. Na kurzu se zaměříme na velké skupiny potravin a na to podle čeho poznáme právě ty kvalitnější. Zároveň si z kurzu odnesete příručku, jak nakupovat kvalitní potraviny.
Lektor: Bc. Denisa Lišková, DiS.
Rozsah: 4 vyuč. hod.
Obsahová náplň:
- Legislativa a kontrolní orgány
- Značení potravin
- Pečivo
- Maso, uzeniny, vejce
- Mléko a mléčné výrobky
- Proteinové potraviny, práškové diety
- Džusy, ovocné šťávy a smoothies
- Umělá sladidla, alternativy cukru
- Éčka v potravinách
Chcete se na něco k danému kurzu zeptat?
Zeptejte se nás. Vše Vám zodpovíme.