Vliv syrové (raw) stravy na zdraví člověka
Základní informace
Kategorie:
Jazyk:
Organizátor:
Detail kurzu na stránce organizatora:
Termín a místo
Aktuálně nejsou vypsány žádné termíny,
poptejte indiviuální termín.Poptat jiný termín
Popis kurzu
Ačkoliv se nejedná o novou myšlenku, stala se raw výživa trendem moderní doby. Spolu s například paleodietou či ketogenní dietou patří mezi populární alternativní výživové směry. Základní myšlenka je jasná – potraviny by neměly být zahřáty na teplotu vyšší než na cca 42 stupňů Celsia (teploty se liší podle daného směru). Jde však o stravu zdravou a prospěšnou, nebo nám spíše uškodí? Jaké jsou její výhody a nevýhody? Právě na tyto, ale i další mnohé otázky se dozvíte odpovědi v našem novém semináři.
Lektor: Adam Prokop
Obsahová náplň:
1. Základy - o co se jedná, historie, směry, zásady
2. Výhody syrové stravy
3. Nevýhody syrové stravy
4. Pro koho je syrová strava vhodná?
5. Prostor pro dotazy a diskuzi
Chcete se na něco k danému kurzu zeptat?
Zeptejte se nás. Vše Vám zodpovíme.