Rekvalifikační kurzy účetnictví v Praze: Zvyšte svou hodnotu na trhu práce i v době krize

Průzkum uveřejněný na webu kariérního portálu Jobs.cz, který patří v českém prostředí k vůbec největším, odhalil, že pouze třetina zaměstnanců pracuje v oboru, který vystudovali.

Častým důvodem nespokojenosti je nedostatečné mzdové ohodnocení, nízká míra uplatnění na trhu práce nebo třeba pocit stagnace.  Pokud ani vy neplánujete budoucí kariéru v oboru, kterému jste obětovali školní docházku, nejspíš uvažujete o změně.

V takovém případě máte většinou na výběr ze dvou možností: vydat se cestou nejistoty do nového zaměstnání, aniž byste věděli, co všechno vás na pozici čeká. Nebo můžete vsadit na spolehlivější řešení – navštívit rekvalifikační kurzy.

Proč vyzkoušet rekvalifikační kurzy?

Kurzy zaměřené na doplnění nebo změnu kvalifikace nabízí skvělou příležitost, jak si rozšířit obzory a proniknout do nové profese bez toho, abyste museli opustit současné zaměstnání.

Pokud si naopak chcete jenom osvěžit dřívější vědomosti nebo si rozšířit pole působnosti, získáte znalosti, kterými můžete oslnit vedení a zvýšit svou cenu na trhu práce.

Rekvalifikační kurzy jsou tedy vhodné pro uchazeče, kteří (si) chtějí:

  • doplnit dosavadní vzdělání a načerpat nejnovější informace z oboru,
  • zvýšit svou hodnotu v očích nadřízených nebo na trhu práce,
  • rozšířit své kompetence na stávající pracovní pozici,
  • osvojit si poznatky nezbytné pro vykonávání vybrané profese.

Jaký kurz vybrat?

Chcete-li mít jistotu, že se na trhu práce neztratíte ani v krizovém období, vyberte si profesi, o níž je mezi zaměstnavateli dlouhodobá poptávka. Která povolání patří v současné době mezi nejžádanější?

Pokud vás už ve škole bavily početní operace, kurz účetnictví je skvělou příležitostí, jak skloubit osobní zálibu s vysokou šancí na nalezení stabilního a perspektivního zaměstnání.

Zároveň se vám otvírají nové možnosti ve světě podnikání: pokud byste se časem rozhodli přejít na volnou nohu, díky nabytému vzdělání budete mít své finance pod kontrolou. A ještě ušetříte za poplatky účetnímu.

Kurz účetnictví Praha: Studuje přímo v centru města

Máte-li pocit, že právě přes účetnictví by mohla vést vaše cesta k vysněnému zaměstnání, škola Orange Academy je tady pro vás. Celým kurzem vás provedou zkušení odborníci, kteří v oboru působí dlouhá léta. Školení probíhají v průběhu celého roku, a to i o víkendu, proto nijak nenaruší váš běžný pracovní rozvrh.

Výstupem z kurzu účetnictví je navíc certifikát, kterým se můžete blýsknout na pohovoru a získat výrazný náskok před ostatními uchazeči. 

Školící místnosti Orange Academy se nacházejí na ulici Hybernská 22, nedaleko obchodního domu Florentinum přímo v centru města.  Na místo se dostanete i městskou hromadnou dopravou.

Rekvalifikační kurzy účetnictví v Praze: Zvyšte svou hodnotu na trhu práce i v době krize

Doporučené kurzy