Data Management Workshop – pracujte efektivně se svými daty

Dne 26. září se v prostorách Kongresového centra City v Praze uskuteční 13. ročník Data Management Workshopu. Na své si jako každý rok přijdou zájemci o moderní trendy v oblasti software i hardware související se správou dat.

Jak říká ředitel pořádající agentury Exponet Michal Franěk: „ Naším cílem je nabídnout návštěvníkům workshopu aktuální přehled toho, kam se trend práce s daty momentálně ubírá a zároveň účastníky seznámit s nabídkou několika konkrétních flexibilních řešení, která na českém trhu v dané oblasti udávají směr.“

Návštěvníci workshopu se tak mohou letos těšit na několik přednášek a případových studií zaměřených na migraci a konsolidaci dat v datových centrech, posvítíme si na trendy nahlížení na práci s daty – virtualizaci, cloud a kontejnerizaci. Podíváme se na potenciál nejnovějších HW technologií, nasazování hyperkonvergované infrastruktury i zálohování v novém IT.

Organizátor nabídne účastníkům také možnost bližšího seznámení s jednou z datacentrových technologií společnosti Cisco - Cisco HyperFlex ™ HX Data Platform,flexibilním řešením založeným na Open Source projektu Ceph z dílny společnosti SUSE či unikátním zálohovacím řešením pro organizace všech velikostí Acronis Backup a Acronis Storage.

Jak potvrzují návštěvníci z minulých ročníků, důležitou součástí akce je také prostor pro budování obchodních vztahů s kolegy z oboru a možnost navázání nových kontaktů.

Podrobný program, představení přednášejících a registrace na: https://www.dsw.cz/

Data Management Workshop – pracujte efektivně se svými daty

Doporučené kurzy