Vyšla novinka pro rok 2021: tištěná ročenka Firemní vzdělávání 2020

Rok 2020 byl ve znamení online a mnoho z nás je již online prostředí přesyceno. A tak jsme v týmu Firemního vzdělávání vyslyšeli hlasy preferující tištěný časopis, a vytvořili ročenku toho nejlepšího za uplynulý rok spolu spolu s několika bonusy.

Nejde o další časopis, ale o speciální formát pro L&D a "vzdělávací" fajnšmekry. Mnozí čtenáři se totiž k řadě článků kvůli svému vytížení nedostali. Ale i ti, kdo čtou každé číslo, možná uvítají možnost si klíčová témata a osobnosti připomenout.

Řada z našich čtenářů také preferuje "klasický" časopis, který si může vzít s sebou na cesty, do kabelky nebo třeba do postele před spaním. ;) Postupně si tak můžete ve své knihovně vytvořit novou řadu Firemního vzdělávání...

Ročenka nabízí 80 stran plných zajímavého čtení. Obsahuje všechny rozhovory s osobnostmi, představení klíčových pojmů, recenze aplikací a vybrané články, které v uplynulém roce komunitu firemních vzdělavatelů nejvíce zaujaly.

K tomu jsme do ročenky přimíchali dva bonusy – rozhovor s Paulem Matthewsem, inspirativním L&D specialistou z Velké Británie, a také český překlad jeho klíčové publikace "Jak restartovat firemní vzdělávání v roce 2021?".

Ročenka je k dispozici pouze v tištěné podobě na objednávku. Detaily jsou k dispozici na webu https://www.firemnivzdelavani.eu/rocenka.

Vyšla novinka pro rok 2021: tištěná ročenka Firemní vzdělávání 2020

Doporučené kurzy