Konference Osobní růst

Zveme Vás již na na 6. ročník konference Osobní růst 

Získejte poznatky z oblasti osobního rozvoje. Den plný přednášek, best practices a networkingu. 7 hodin plných cenných rad a zkušeností. 8 inspirativních řečníků a mnoho dalšího...

Konference není jen o obsahu, ale i o hodnotových lidech, které zde můžete potkat.

Naši řečnící: 

Petr Ludwig se zabývá převáděním vědeckých výzkumů do praxe. Je autorem bestselleru Konec prokrastinace, jedné z nejrychleji prodávaných českých knih současnosti s 20 dotisky a 100.000 výtisky, přeložené do 15 jazyků. Natáčí podcasty Deep Talks, kam si zve hodnotové osobnosti z české scény.

Andy Pavelcová je autorkou online fitness programu FITFAB Strong, jehož cílem je zvednout Čechy a Slováky z gauče a naučit je zdravěji žít. Projekt vznikl úplnou náhodou, s obrovským finančím riskem a v partě dvou holek, které si splnily sen. Dnes, po necelém roce a půl, se na projektu podílí téměř sto lidí a program, který je zcela zdarma, se každým dnem šíří do stále více domácností. Smyslem není donutit lidi bezhlavě cvičit, ale přemýšlet o svém těle, vztahu k jídlu a sportu a především k sobě samým.

Petr Mára je Technology Evangelist - pomáhá firmám i jednotlivcům s chytrým používáním technologií. Zároveň je certifikovaný trenér společnosti Apple a v rámci Evropy a Asie vystupuje jako řečník na konferencích zaměřených na iPhone a iPad. A také je, pravděpodobně, nejstarší youtuber české scény.

a mnoho dalších významných osobností...

Více info: konference Osobní růst

Konference Osobní růst