Systémy bezpečnosti potravin pro pokročilé – IFS FOOD verze 7
Základní informace
Kategorie:
Jazyk:
Organizátor:
Termín a místo
Aktuálně nejsou vypsány žádné termíny,
poptejte indiviuální termín.Poptat jiný termín
Popis kurzu
Cíle:
- Cílem semináře je prohloubit vaše znalosti v oblasti standardu IFS. Budou probrány a vysvětleny změny mezi verzi 6.1 a 7.
- Seminář je určen pro pracovníky společností se zavedeným systémem bezpečnosti potravin podle normy IFS FOOD. Zejména pak pro pracovníky zodpovědné za kvalitu, hygienu a vývoj, pro vedoucí a členy týmu HACCP nebo krizového týmu a pro interní auditory.
- • úvod do systému – změn; struktura normy IFS Food verze 7, souhrn změn ve verzi 7,
- • požadavky normy; nové a změněné požadavky, např. kultura bezpečnosti potravin; nebezpečí, kterým je třeba věnovat pozornost,
- • průběh a druhy hodnocení, klasifikace odchylek, neohlášená hodnocení, vypořádání akčního plánu.
- Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.
Chcete se na něco k danému kurzu zeptat?
Zeptejte se nás. Vše Vám zodpovíme.